.

.

New
FGHH Здрава Тъканта на Лентата Электроизоляционная Лента Водоустойчива Килими Лента на Предупредителен Лента за Сигурност Лента За Маркиране на Почвата Высокоадге

FGHH Здрава Тъканта на Лентата Электроизоляционная Лента Водоустойчива Килими Лента на Предупредителен Лента

BGN 40.59

Сума
Налично за поръчка

★ Той има силна огнестойкостью и може спокойно да се използва на закрито и на открито. ★ Черен однолицевая тъканно лента, здрава здравина, разтегливост и издръжливостта, устойчивостта на влага и маслостойкость, устойчивост на износване на киселини и алкални съпротива, добра стабилност. ★ Водоустойчив и запечатан, влагоустойчив, отговарят на високи и антикоррозийный, добра пропускливост, дълго поддръжка, безопасна употреба и дълголетие. ★ Разкъсани лесно, без усилия, лесно се разкъсва в хоризонтална посока, с висока якост на опън в надлъжна посока, единни дебелина, плътна марля и висока якост на опън. ★ Лентата може да се отреже на парчета желания от вас размер и форма.Лесно е залепен и се отстранява, без да се оставят следи от лепило. ★ Той има силна огнестойкостью и може спокойно да се използва на закрито и на открито. ★ Черен однолицевая тъканно лента, здрава здравина, разтегливост и издръжливостта, устойчивостта на влага и маслостойкость, устойчивост на износване на киселини и алкални съпротива, добра стабилност. ★ Водоустойчив и запечатан, влагоустойчив, отговарят на високи и антикоррозийный, добра пропускливост, дълго поддръжка, безопасна употреба и дълголетие. ★ Разкъсани лесно, без усилия, лесно се разкъсва в хоризонтална посока, с висока якост на опън в надлъжна посока, единни дебелина, плътна марля и висока якост на опън. ★ Лентата може да се отреже на парчета желания от вас размер и форма.Лесно е залепен и се отстранява, без да се оставят следи от лепило.Той може да бъде устойчиви на въздействието на киселини, основи, uv, масло, износване и влага.★Спецификация : Име на продукт : Лентов продукт категория : текстилен лента продукт материал : PVC Цвят на продукта : червен размери на продукта : ширина 50 мм, дължина 50 м Характеристики на продукта : висока здравина, устойчивост на износване на киселини и алкални съпротива.Област на приложение : Подходящ за защита на повърхността, хидроизолация на сгради, тайна тръби, splice килими и така нататък.★ Стоки включват в себе си : един обем ★ Забележка : Тъй като ние използваме международната логистика, доставката обикновено отнема 15-25 дни.Ако не сте го получили в срок от 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.Ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се разберем с това възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Product Name:
Tape
Product category:
cloth tape
Product material:
PVC
Product color:
red
Product size:
width 50mm, length 50 meters
Product characteristics:
high viscosity, wear-resistant to buy acid and alkali.
Scope of application:
Suitable for surface protection, building waterproofing engineering, pipe wrapping, carpet splicing and so on.
★Products include:
single volume:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :
Ново

Подобни продукти в категория