.

.

New
TJLSS Регулируема 1600X 3 в 1 USB Цифров Микроскоп Type-C Електронен Микроскоп, Камера за 8 Led Увеличение с Лупа (Цвят: черен размер: 1600X)

TJLSS Регулируема 1600X 3 в 1 USB Цифров Микроскоп Type-C Електронен Микроскоп, Камера за 8 Led Увеличение с

BGN 0.00

Сума
Налично за поръчка

1600-кратно увеличение : 1600-кратно увеличение ви позволява ясно улавяне на детайли.Вграден 8-mi led индикатор.Джобен микроскоп : Висококачествена и устойчива на плъзгане дръжка, удобна и здрава.Този портативен микроскоп - идеалната играчка за децата, за да проучи микрокосмос, също така е подходящ за хора, които обичат да гледат на кожата, печатни платки и много интересни обекти.Проверка на разходите, проверка на текстил, проверка на бижута, проверка колекции / монети, проверка, печат и така нататък.Микроскоп се състои от интегрални схеми и електронни компоненти, се различава ясно качество на картината, ниска консумация на енергия, висока разделителна способност, се използва за увеличаване размера на по-малки обекти.Производство на фото - и видео - най-добрият избор за разпознаване на малки обекти. 1600-кратно увеличение : 1600-кратно увеличение ви позволява ясно улавяне на детайли.Вграден 8-mi led индикатор.Джобен микроскоп : Висококачествена и устойчива на плъзгане дръжка, удобна и здрава.Този портативен микроскоп - идеалната играчка за децата, за да проучи микрокосмос, също така е подходящ за хора, които обичат да гледат на кожата, печатни платки и много интересни обекти.Проверка на разходите, проверка на текстил, проверка на бижута, проверка колекции / монети, проверка, печат и така нататък.Микроскоп се състои от интегрални схеми и електронни компоненти, се различава ясно качество на картината, ниска консумация на енергия, висока разделителна способност, се използва за увеличаване размера на по-малки обекти.Производство на фото - и видео - най-добрият избор за разпознаване на малки обекти.Спецификация : 1. Сензор за изображения : 0,3 M, HD CMOS Sensor2. Резолюция на снимките : 640 x 4803. Резолюция на видео : 640 x 4804. Диапазон на фокусиране : Ръчно фокусиране е от 15 до 44 мм5. Честота на кадъра : макс 30 кадъра в секунда/s6. Увеличение : 1600 X7. Видео Формат : AVIPackage Включва : микроскоп * 1Если имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Можете да поставите тестируемый предмет на дъската за внимателно наблюдение.

Всичко за продукта

1. Image Sensor:
0.3M HD CMOS Sensor
2. Photo resolution:
640 x 480
3. Video Capture Resolution:
640 x 480
4. Focus Range:
Manual Focus from 15~44mm
5. Frame Rate:
Max. 30f/s
6. Magnification:
1600X
7. Video Format:
AVI
Package Included:
microscope*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
You can place the test item on the board for close observation :
Ново

Подобни продукти в категория