.

.

New
Акценти ключа на входната врата TufSkinz | водача /пътника - Съвместим с Ford F-150 2021-2021 години на издаване-Комплект от 2 теми от този въглеродни влакна (купол)

Акценти ключа на входната врата TufSkinz | водача /пътника - Съвместим с Ford F-150 2021-2021 години на издаване-Комплект

BGN 22.03

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за 2021-2021 F-150. Аксесоар за интериора. Авто лепило марка на 3 M.Доживотна гаранция.Произведено в САЩ.Подходящ за 2021-2021 F-150. Аксесоар за интериора. Авто лепило марка на 3 M.Доживотна гаранция.Произведено в САЩ.Описание Придайте на вашия камион нов вид, поставяйки акцентите в лентата на входовете на ключа TUFSKINZ, съвместими с Ford F-150 2021-2022 година на издаване. Този комплект придава на колата си стил и защита и удобно задаване на входовете на переключателях. ** Изберете опция комплект : предни и задни комплект ** Вид на материала купол (повдигна на 4 мм) - Нашата продуктова линия Domed е нашият фирмен продукт.Всеки продукт произведено в нашия 3-слойному производствения процес, който бе разработен и тестван на устойчивостта на всички елементи.ПЪРВИ СЛОЙ - Отлична UV-куполообразная смола, която създава гланцово, устойчиво на надраскване и трайно покритие.ВТОРИ СЛОЙ - Състои се от различни подложки, включително и нашето 100% натурално въглеродни влакна, хром, камуфлаж и фабрични цветове, което позволява използването на множество потребителски опции.ТРЕТИ СЛОЙ - Използва нашия автомобилен лепило марка 3 M, който създава перфектно сцепление с повърхността на автомобила и улеснява инсталирането на продукта. ** Единственото изключение : в момента въглеродни влакна (Raw) приподнято 1 мм ** Лесна инсталация Акцентные елементи панел входовете на ключа TUFSKINZ са предназначени за налагане на входовете на ключове на всяка от вратите.Подготовка и инсталиране могат просто да бъдат завършени в рамките на 15 минути.

Всичко за продукта

Ново

Подобни продукти в категория